Stödstrumpor Förbättrar blodcirkulationen, motverkar åderbråck genom att hålla blodkärlen på plats. Förebygger blodpropp i benen. Ger skön avlastning av benen som är trötta och svullna. När man reser och ska flyga långt så ökar risken för svullna ben dels på grund av att man sitter still länge dels (och viktigare) för att trycket i luften är lägre vilket expanderar blodkärlen. Då är det väldigt skönt med stödstrumpor för att fötterna och benen ska vara i bra form när man kommer fram. Det kallas ofta resestrumpor. Vid graviditet kan man få svullna ben och då är stödstrumpan skön att använda.  

Strumpa med lös resår, utan tåsöm. Finns i bomull, kashmir, bambu och halksocka.

60 grader maskintvätt

 

Rapsodine – Naturlig skönhet på naturens villkor! Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud. Samtliga råvaror köps i Sverige och den ekologiska kallpressade rapsolja som används kommer uteslutande från en och samma gård, och är KRAV-odlad. Rapsodins fuktighetskräm, 200ml med eller utan parfym. Rapsodins fotkräm med kunzeaolja, 200 ml Innehåller karbamid och den välgörande eteriska oljan från Kunzeabusken som med fördel kan användas på mycket torr, hård och problematisk hud. Rapsodins handkräm, 50 ml. Krämen tränger lätt in i huden där den mjukgör, återfuktar och skyddar. Innehåller karbamid och har en lång fuktighetsbevarande verkan.

 

  VårtFri. är skonsamt och effektivt vårtmedel. Behandla vårtorna en gång i veckan tills de är borta. VårtFri innehåller metansyra (myrsyra) som hjälper kroppen att torka ut vårtorna så att de stöts bort.

 

Presentkort på HelaFoten – en uppskattad gåva!

bild på fot

SparaSpara