Helena Rosander heter jag som driver fotvårdskliniken på Hässleholmsvägen 8 i Vittsjö. Jag bor i Hörja tillsammans med min familj. Mina rötter har jag i Gundrastorp där båda mina föräldrar är uppväxta och bor.

Jag har utbildat mig till medicinsk fotterapeut på yrkeshögskolan i Landskrona. Utbildning är på 1½ år. Under utbildningen praktiserade jag på Fotmottagningen på sjukhuset i Hässleholm, OTAB (ortopedteknisk avdelning) på sjukhuset i Kristianstad. Jag var även på Löplabbet i Helsingborg och hos Renettes fotvård i Tyringe samt Fothälsan i Perstorp.

Hos mig på HelaFoten kan man som namnet säger, få hjälp med hela foten. Jag kan hjälpa dig med nageltrång, liktorn, vårtor, förhårdnader, hälsprickor, fot- och nagelsvamp. Jag kan även ge tips och råd när du ska köpa skor eller om du behöver inlägg i dina skor. För dig som har diabetes, psoriasis eller är reumatiker ger jag en individuellt anpassad fotvård. Fotvård kan man även gå på om man vill förebygga eventuella problem eller bara unna sig en skön stund för sina fötter.

Jag är medlem i:
0_0_0_0_192_357_csupload_66321276_large